İZMİR / MENEMEN - Seyrek Villakent Anadolu Lisesi

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için okulumuz görsel sanatlar ve ingilizce branş öğretmenleri desteği ile koridorlarımızı resimlerle süsledik.

Mrt

Okulumuz Resim ve Fotoğrafçılık KulübüŞubat ayı çlışmalarını sizlerle paylaştık.

Ara

Okul koridorumuza aldığımız su sebili öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına açılmıştır.

Ara

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca oluşturulan "SİBERAY PROGRAMI" kapsamında okulumuz tüm sınıf düzeylerinde https://siber.bilisimgunleri.org/ sitesi üzerindeki videolar izletilmiş, öğrencilerimize 5237 sayılı TKN'nın 125/2 maddesi ileti yoluyla hakaret suçu ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem 2. ortak sınav tarihleri aşağıda belirlenen gün ve ders saatlerinde gerçekleştirilecektir.

Ara

Okulumuz 11 ve 12. sınıflarına yönelik Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliği gezisi ve ardından yapılan motivasyon yemeğimiz...

Ara

Resim ve Fotoğrafçılık kulübü danışman öğretmenimiz Funda Dutipek Yarkın'ın kadrajından fotoğraflar

Ara

Tüm engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlarız.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün üzerinden 84 yıl geçti. Milli Mücadelenin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, okulumuzda gerçekleştirilen törenle saygı, minnet ve özlemle anıldı.

Kas

Okulumuzda Masa tenisi Turnuvası